\_ Takakenobikes \_ Pino

Hase Pino - Maksimaalinen ajonautinto kahdelle

"Minä poljen, sinä ohjaat, niinkuin tanssi matka käy..." Eikun... Miten se nyt menikään...

Hasen Pino- tandemissa vaihtoehtoja on monia. Useimmiten se varmaan menee niin, että "Me poljemme, sinä ohjaat" ja miksei toisinaan myös "Sinä poljet, sinä ohjaat, minä tässä nautin maisemista ja kannustan kovasti".

Pinon salaisuus on tässä: Takimmaisella polkijalla on mukavan pystypyörän ajoasento ja etummainen kuski harrastaa leppoisaa nojapyöräilyä. Takakuski on niin sanotusti puikoissa; hän ohjaa, vaihtaa vaihteita ja jarruttaa. Etukuskin työnsarkaa polkemisen ohella ovat tärkeät suuntamerkkien näytöt sekä tutuille (ja tuntemattomille) heiluttelu.

Pyörän nerokas rakenneratkaisu takaa huikean ajokokemuksen molemmille polkijoille. Pinon suurin etu on siinä, että molemmat polkijat saavat nauttia esteettömästi samoista maisemista, kun kuskien päät ovat eri korkeuksilla. Lisäksi kommunikointi on helppoa; toiselle ei tarvitse huutaa ihastellessaan maisemien kauneutta, pohdittaessa reittivalintoja tai keskusteltaessa kauppalistan sisällöstä.

Hase on hionut tandemin rakenteen ihan viimeisen päälle; kummankaan polkijan ajoasento ei ole kompromissi, vaan pyörällä on molempien mukava polkea pitkiäkin matkoja.

Myös teknisiltä ominaisuuksiltaan Pino on varsin huomaavainen pyörä. Etukuskin polkimissa on vapaaratas, mikä mahdollistaa istumapaikan varanneelle huilimahdollisuuden toisen yhä polkiessa (ts. etukuskin polkimet eivät pyöri samaan tahtiin ja aina takapolkimien kanssa). Äärettömän hyvä ratkaisu, jos polkijoiden voimasuhteet jakautuvat epätasaisesti, esimerkiksi yhdistelmissä lapsi - aikuinen, pyöräilyharrastaja - sunnuntaipyöräilijä jne.

Pinon ainoa huono puoli on siinä, että sen hankittuaan auto jää talliin ruostumaan.

Ottamalla yhteyttä Takakenoon sinulla on mahdollisuus koeajaa Hasen Pino-tandem polkupyörä, haluamallasi kyytiseuralla.
Koeajotandemissa on mahdollisuus testata myös erillisiä yli 1m mittaisille lapsille tarkoitettuja polkimia + turvavöitä.

<< Takaisin etusivulle

Hasen pyörien hintojen muodostumista voi kokeilla Konfiguraattorilla. Huomioi oikea alv prosentti ettei tule yllätyksiä.

Älä epäröi ottaa yhteyttä:

  • sähköposti:
  • puhelin: 045-325 9253

Pyrimme olemaan tavoitettavissa puhelimitse joka päivä klo 9-21. Sähköpostit luen iltaisin ja yritän vastata mahdollisiin kysymyksiin parhaani mukaan.

Yritys: Takakeno, Kotipaikka: Kangasala, Y-tunnus: 2323495-0

Rekisteriseloste