\_ Takakenobikes \_ Kettwiesel


Hase - Kettwiesel

Kolmipyöräisten nojapyörien joukosta kettwiesel erottuu selvästi edukseen. Kettwiesel soveltuu lähes kaiken ikäisille ja pituisille (125-195cm) liikkumisesta kiinnostuneille ihmisille. Kettwieselissä on mainiot ajo-ominiausuudet. Kolmipyöräisenä se tarjoaa rennon ajonautinnon niin kesällä kuin talvellakin. Matala painopiste ja kallistetut takarenkaat tekevät pyörästä turvallisen tiukissakin mutkissa. Pitkä akseliväli tuo vakautta ohjattavuuteen. Tasauspyörästöllä varustetulla Kettwieselillä meno ei tyssää edes lumiseen mäkeen.
Tämä kameleonttipyörä mukautuu ajajansa tarpeisiin. Lisävarusteilla perus-kettwieselin saa täyttämään lähes kaikki mahdolliset toiveet mitä kolmipyöräiseltä voi toivoa. Lisävarustelistalta löytyy Rohloff:n vaihteisto, tasauspyörästö, sähköapumoottori, sade-/tuulisuoja, napadynamovalo, iso Ortliebin tavaralaukku, ym.
Kettwieselistä lisävarusteilla esikasattu unelmapyörä on nimeltä Klimax2k, sen erikoisuus on sähköapu, sekä auringon yllättäessä kasaan taitettavissa oleva sadesuoja.
Kettwiesel voidaan varustaa myös käsipyörä-optiolla, jolloin jalat saavat levätä omissa telineissään ja kädet pääsevät veivaamaan Schlumpf:n mountain drive keskiötä, josta voima välittyy takavaihteistoon ja siitä edelleen tasauspyörästön kautta molempiin takarenkaisiin.
Nojapyöräilijät kuulevat usein pikkupoikien huutavan, että "keuli!". Tämä ei ole kuitenkaan kovin helppoa nojapyörällä vaikka ajoasento antaa ymmärtää. Kettwiesel on kuitenkin yksi niistä harvoista nojapyöristä joilla ks. temppu onnistuu, vaikkakin sitä pitää oikein yrittää, eikä se todellakaan tapahdu vahingossa edes ylämeässä. Keuliminen vaatii tietenkin tasauspyörästön (2-veto), jottei pyörä lähde kääntymään vasemmalle heti kun keulan saa irti maasta.

<< Takaisin etusivulle

Hasen pyörien hintojen muodostumista voi kokeilla Konfiguraattorilla. Huomioi oikea alv prosentti ettei tule yllätyksiä.

Älä epäröi ottaa yhteyttä:

  • sähköposti:
  • puhelin: 045-325 9253

Pyrimme olemaan tavoitettavissa puhelimitse joka päivä klo 9-21. Sähköpostit luen iltaisin ja yritän vastata mahdollisiin kysymyksiin parhaani mukaan.

Yritys: Takakeno, Kotipaikka: Kangasala, Y-tunnus: 2323495-0

Rekisteriseloste