\_ Takakenobikes \_


Takakeno-bikes tuo maahan Hase-bikesin monikäyttöisiä nojapyöriä, sekä super urheilullisia Thys-soutupyöriä. Takakenolla ei ole varsinaista toimipistettä, joten esittely ja jutustelu voidaan hoitaa lähes missä vaan Pirkanmaan alueella.

Nojapyörällä on monta monta nimeä kuten kaikilla tärkeillä asioilla; nojapyörä, nojis, nojakki, nojatuolipyörä, makuupyörä, jne. Nojapyörä soveltuu useille erilaisille käyttäjäryhmille. Kolmipyöräinen nojapyörä mahdollistaa vakaan pyöräilyn kelillä kuin kelillä. Kaksipyöräisten edut tulevat taas esiin pitkillä matkoilla tai kovia nopeuksia haettaessa. Nojapyörien rungot ovat yleensä yhdenkoon runkoja, joten ne on helposti säädettävissä kaikenkokoisille ajajille. Suomalaista nojapyörä-tietoutta löytyy mm. www.nojapyorafoorumi.fi sivustolta.

Hase - Kettwiesel

Kolmipyöräisten nojapyörien joukosta kettwiesel erottuu selvästi edukseen. Kettwiesel soveltuu lähes kaiken ikäisille ja pituisille (125-195cm) liikkumisesta kiinnostuneille ihmisille. Kettwieselissä on mainiot ajo-ominiausuudet. Kolmipyöräisenä se tarjoaa rennon ajonautinnon niin kesällä kuin talvellakin. Matala painopiste ja kallistetut takarenkaat tekevät pyörästä turvallisen tiukissakin mutkissa. Pitkä akseliväli tuo vakautta ohjattavuuteen. Tasauspyörästöllä varustetulla Kettwieselillä meno ei tyssää edes lumiseen mäkeen.

Tämä kameleonttipyörä mukautuu ajajansa tarpeisiin. Lisävarusteilla perus-kettwieselin saa täyttämään lähes kaikki mahdolliset toiveet mitä kolmipyöräiseltä voi toivoa. Lisävarustelistalta löytyy Rohloff:n vaihteisto, tasauspyörästö, sähköapumoottori, sade-/tuulisuoja, napadynamovalo, iso Ortliebin tavaralaukku, ym.

Kettwieselistä lisävarusteilla esikasattu unelmapyörä on nimeltä Klimax2k, siitä löytyvät niin tasauspyörästä, sähköapu kuin auringon yllättäessä kasaan taitettavissa oleva sadesuoja.

Kettwiesel voidaan varustaa myös käsipyörä-optiolla, jolloin jalat saavat levätä omissa telineissään ja kädet pääsevät veivaamaan Schlumpf:n mountain drive keskiötä, josta voima välittyy takavaihteistoon ja siitä edelleen tasauspyörästön kautta molempiin takarenkaisiin.

Hase's oldest and finest recumbent bike model Kettwiesel is available for a test drive, so let's be in contact.


Hase Pino - tandem

Pino on yksi kompakteimmista tandemeista mitä on tarjolla. Sen rakenne mahdollistaa etummaisen polkijan huilaamisen takimmaisen silti polkiessa ja ohjatessa. Tämä ominaisuus tekee siitä oivan pelin esim. lasten kanssa tehtäviin päiväretkiin tai puolison kanssa tehtäviin hieman pidempiin retkiin.

Tällä hetkellä Takakenolla on Hasen Pino-tandem polkupyörän koeajomahdollisuus.
Koeajotandemissa on mahdollisuus testata myös erillisiä yli 1m mittaisille lapsille tarkoitettuja polkimia + turvavöitä.

Pinon oma sivu

Hase Pino tandem bicycle is waiting you for a test drive, so contact me.


Hase - Lepus

Lepus on suunniteltu silmälläpitäen pehmeää ja leppoisaa matkan taittamista. Lepuksen jousitus yhdistettynä renkaitten välissä istumiseen tekee ajokokemuksesta erityisen pehmeän, hieman kuoppaisemmallakin tiellä. Teräksinen runko tuo myös mukanaan pientä joustoa verrattuna kovaan alumiiniin. Lepuksen pystyy myös taittamaan tarvittaessa, jousituksen kohdalta kasaan kuljetusta / säilytystä varten.

Myös Lepus Comfortista on mahdollista järjestää koeajo, Pirkanmaan alueella.

If you are interested, we can also arange a testdrive with a Lepus Comfort around Pirkanmaa.


Hase - Trets

Hase tarjoaa myös lasten liikuttamiseen tarvittavia kulkuneuvoja. Tretsistä saa niin peräpyörän kuin kolmipyöräisen kruiserin perheen hieman vanhemmalla lapselle, joka haluaa tulla toimeen omin avuin, tai ainakin osan matkaa.

Trets are very flexible children tricycles / tailbikes.


Thys - soutupyörä

Thys-soutupyörä täydentää Hasen laajaa yleiskäyttöpyörävalikoimaa täydellisellä urheiluvälineellä mitä pyörien päälle voi kuvitella. Mikäli olet harrastanut soutua, ehkä jopa kilpasoutua, suosittelen tutustumaan tähän erikoiseen kapistukseen. Soutupyörä mahdollistaa laaja-alaisen aerobisen lihasharjoittelun, ilman että tarvitsee mennä kotiovea kauemmas. Soutupyörän koeajo onnistuu, mikäli alkaa souteluttamaan.

Hintatietoja kaikista Hasen valmistamista pyöristä löytyy ottamalla yhteyttä Takakenoon tai vuoden 2012 englanninkielisestä hinnastosta.

Älä epäröi ottaa yhteyttä:

  • sähköposti:
  • puhelin: 045-325 9253

Olen tavoitettavissa puhelimitse joka päivä klo 9-21. Sähköpostit luen iltaisin ja yritän vastata mahdollisiin kysymyksiin parhaani mukaan.

Don't hesitate to contact. You can contact me every day during 9am - 9pm. My email: mika at takakenobikes dot fi, phone: 045-325 9253.

Yritys: Takakeno, Kotipaikka: Kangasala, Y-tunnus: 2323495-0