\Takakenobikes\Kettwiesel

Hase - Kettwiesel

Hasen kolmipyöräiset nojapyörät kattavat laajan käyttäjäkunnan. Kettwiesel malliset pyörät on suunniteltu vauhdikasta menoa ajatellen. Lepus-sukuiset pyörät on taas kehitetty hillitympää nautiskelua varten.

Kolmipyöräisten nojapyörien joukosta kettwiesel erottuu selvästi edukseen. Kettwiesel soveltuu lähes kaiken ikäisille ja pituisille (125-195cm) liikkumisesta kiinnostuneille ihmisille. Kettwieselissä on mainiot ajo-ominiausuudet. Kolmipyöräisenä se tarjoaa rennon ajonautinnon niin kesällä kuin talvellakin. Matala painopiste ja kallistetut takarenkaat tekevät pyörästä turvallisen tiukissakin mutkissa. Pitkä akseliväli tuo vakautta ohjattavuuteen. Tasauspyörästöllä varustetulla Kettwieselillä meno ei tyssää edes lumiseen mäkeen.

Tämä kameleonttipyörä mukautuu ajajansa tarpeisiin. Lisävarusteilla perus-kettwieselin saa täyttämään lähes kaikki mahdolliset toiveet mitä kolmipyöräiseltä voi toivoa. Lisävarustelistalta löytyy Rohloff:n vaihteisto, tasauspyörästö, sähköapumoottori, sade-/tuulisuoja, napadynamovalo, iso Ortliebin tavaralaukku, ym.

Kettwieselistä lisävarusteilla esikasattu unelmapyörä on nimeltä Klimax2k, siitä löytyvät niin tasauspyörästä, sähköapu kuin auringon yllättäessä kasaan taitettavissa oleva sadesuoja.

Kettwiesel voidaan varustaa myös käsipyörä-optiolla, jolloin jalat saavat levätä omissa telineissään ja kädet pääsevät veivaamaan Schlumpf:n mountain drive keskiötä, josta voima välittyy takavaihteistoon ja siitä edelleen tasauspyörästön kautta molempiin takarenkaisiin.

Image from http://hasebikes.com
Image from http://hasebikes.com
Image from http://hasebikes.com
Image from http://hasebikes.com

Hase's oldest and finest recumbent bike model Kettwiesel is available for a test drive, so let's be in contact.